Woox Slim Wonen starterspakket

(1 klantbeoordeling)

115.00

Categorie:

Beschrijving

Ben je klaar om te beginnen met slimmer te leven in huis? Of misschien wel op kantoor of in de vakantiewoning? Dan hebben wij hier een ideaal Smart Home starters pakket samen gesteld.

In dit pakket zitten de volgende producten van het merk Woox:

2x R4026 Slimme stekkers
2x R4553 Slimme LED lampen
1x R4024 Slimme binnen camera
1x R4028 Slimme stekkerdoos

Dit is een prijs verschil van € 14.70 wanneer je alle producten via deze starterspakket aanschaft.
Kijk op de links in de omschrijving wat de producten inhouden.

Met de WOOX R4553 SMART RGB LED LAMP E27 stel je gemakkelijk je lamp in op elke kleur die je maar wil. Selecteer een van de 16 miljoen kleuren voor een warme, sfeervolle omgeving of schakel naar koel wit licht voor momenten die om optimale concentratie vragen. In dit starterspakket zitten 2 van deze lampen. Meer informatie over deze lamp.

De Woox R4026 smartplug is gemakkelijk in te stellen en maakt het nog makkelijker om jouw huishoudelijke apparaten overal ter wereld te beheren met slechts een tik op uw smartphone. Ontmoedig inbrekers door je lampen in en uit te schakelen volgens een schema zodat het lijkt alsof je altijd thuis bent als je eigenlijk weg bent. In dit starterspakket zitten 2 van deze slimme stroompluggen. Meer informatie over deze plug.

De binnen camera R4024 van Woox is een cloud-gebaseerd wifi video monitoring apparaat met gratis live streaming, zodat je eenvoudig in verbinding blijft met wie of wat het belangrijkst voor jou is thuis of op kantoor vanaf elke gewenste plaats. In dit starterspakket zit 1 binnencamera. Meer informatie over deze binnencamera.

De slimme stekkerdoos R4028 van Woox heeft 3 stopcontact aansluitingen en 4 usb aansluitingen. Hierdoor maakt het nog makkelijker om jouw huishoudelijke apparaten overal ter wereld te beheren met slechts een tik op uw smartphone. Zo kan je op bepaalde tijdstippen 1 van de 3 stopcontacten of de 4 usb stekkers uit schakelen. Erg handig zodat je telefoon op laptop niet overladen wordt. In dit starterspakket zit 1 stekkerdoos. Meer informatie over deze stekkerdoos.

1 beoordeling voor Woox Slim Wonen starterspakket

  1. Ruud S. (geverifieerde eigenaar)

    Snel en correct geleverd

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *