Vught, Nederland
info@smarthomeonline.nl
073-2050471

Verzenden

Levertijden:

Smarthomeonline.nl kan verzenden via 2 diensten, dit is POSTNL of DHL. De levertijd binnen Nederland bedraagt voor de meeste producten circa 1 tot 2 werkdagen nadat de betaling van uw order is ontvangen. We proberen voor 16 uur besteld op werkdagen is de zelfde dag verstuurd.

Thuis bezorgen:                                                                                                         

De verzendkosten via PostNL of DHL binnen Nederland bedragen € 6,95 inclusief track & trace.

Afhalen:

Deze optie is alleen mogelijk na telefonisch overleg

Het is mogelijk om de producten af te halen in Vught. Dit kan alleen bij een vooraf betaling via Ideal of per Pin in de winkel. Ook kan dit alleen na telefonisch overleg of per e-mail.

Verzendingen wereldwijd:

Helaas versturen we alleen nog via Nederland. Het is mogelijk, maar alleen na telefonisch overleg.

Uitleg verzendkosten:

De verzendkosten voor de klant zijn een bijdrage in onze totale kosten om een bestelling te kunnen verwerken; naast onze daadwerkelijke verzendkosten maken we namelijk ook kosten voor Ideal transacties, verpakkingsmateriaal en dergelijke.

Wellicht is het voor sommigen een alternatief om samen met iemand anders, bijvoorbeeld familie, kennissen, buren of collega’s een bestelling te plaatsen om zo op deze wijze de verzendkosten met elkaar te delen.

Foutief adres: 

Helaas komt het wel eens voor dat er onjuiste adres gegevens worden verstrekt. De bestelling kan daardoor (mogelijk definitief) zoek raken in de route of retour komen naar ons. Dit risico alsmede eventuele dubbele verzendkosten komen niet voor onze rekening!

Retourbeleid

Zie onze pagina: Retourbeleid

X